01 |
Obiloviny obsahující lepek |
konkrétně: pšenice (špalda, žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě: a)glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy ( 1 ), b)maltodextrinů na bázi pšenice ( 1 ), c) glukózových sirupů na bázi ječmene, d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského |
02 |
Korýši a výrobky z nich |
|
03 |
Vejce a výrobky z nich |
|
04 |
Ryby a výrobky z nich |
kromě: a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků, b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína |
05 |
Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich |
|
06 |
Sójové boby a výrobky z nich |
kromě: a)zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1), b) přírodní směsi tokoferolů, přírodní d-alfa tokoferolu, přírodního d-alfa-tokoferolu-acetátu, přírodního d-alfa-tokoferol-sukcinátu ze sóji, c) fytosterolů a sterů fytosterolů získaných z rostliných olejů ze sóji, d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji |
07 |
Mléko a výrobky z něj |
(včetně laktózy),kromě: a)syrovátky použité k výrobě alkoh. destilátů, včetně ethanolu zem.původu, b) laktitolu |
08 |
Skořápkové plody |
konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoh.destilátů, včetně ethanolu zem.původu |
09 |
Celer a výrobky z něj |
|
10 |
Hořčice a výrobky z ní |
|
11 |
Sezamová semena (sezam) a výrobky znich |
|
12 |
Oxid siřičitý a siřičitany |
v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce |
13 |
Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj |
|
14 |
Měkkýši a výrobky z nich |
|